Na kontaktoni

  Na Shkruani

  Gral Albania

  I përshtatur për Shqipërinë, GRAL vjen në treg me ambicien për të ndihmuar konsumatorët dhe bizneset të gjejnë njëri-tjetrin në mënyrën më të shëndetshme të mundshme.


  Na Kontaktoni

  Telefon: +35542249536

  Cel: +355683030666

  Email: info@gral.al


  Shërbimi telefonik

  E Hënë – E Premte 09:00 – 17:00

  E shtunë - 09:00 - 14:00

  E Dielë - Mbyllur

  sq
  sq
  × Support Online