Si të blini në Gral?

Të blini apo të shisni në Gral është një proces i thjeshtë. Ajo që duhet të bëni si fillim është të regjistroheni duke krijuar një llogari. Thjesht ndiqni hapat e mëposhtëm për të përfunduar rregjistrimin tuaj sot!

● Kliko butonin Llogaria Ime në të djathtë lartë të faqes kryesore.

● Në seksionin Llogaria Ime, KRIJO NJË LLOGARI nese jeni klient i Ri vendosni Adresën e Email-it dhe Fjalëkalimin për të përfunduar rregjistrimin.

sq
sq
× Support Online