Si mund të blej?

Të blini apo të shisni në Gral është një proces i thjeshtë. Ajo që duhet të bëni si fillim është të regjistroheni
duke krijuar një llogari. Thjesht ndiqni hapat e mëposhtëm për të përfunduar regjistrimin tuaj sot!
Kliko butonin LLOGARIA IME në të djathtë lartë të faqes kryesore ! Vendosni Adresën e Email-it dhe Fjalëkalimin për të përfunduar regjistrimin.

sq
sq