Xhup rozë e lehtë për vogëlushet tuaja

2,990 L

Një stil i xhupit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Xhupi me kapuc me pellush të bardhë.
Xhupi me logo me xhepa të medha.
Xhupi rozë i lehtë.
100 % pambuk dhe tepër komod.

SKU: HR11022019-XHK-2
Shihni shportën

Pershkrimi

Xhup rozë e lehtë për vogëlushet tuaja.
Cmimi: 2990 Lekë.
Një stil i xhupit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Xhupi me kapuc me pellush të bardhë.
Xhupi me logo me xhepa të medha.
Xhupi rozë i lehtë.
100 % pambuk dhe tepër komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Xhup rozë e lehtë për vogëlushet tuaja”