Xhup jeshil me kapuc për vogëlushin tuaj

Xhup jeshil me kapuc për vogëlushin tuaj

2,990 L

Një stil i xhupit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Xhupi me kapuc.
Xhupi jeshil.
100 % pambuk dhe tepër komod.

SKU: ID11022019-XHK-5-1

Pershkrimi

Xhup jeshil me kapuc për vogëlushin tuaj.
Cmimi: 2990 Lekë.
Një stil i xhupit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Xhupi me kapuc.
Xhupi jeshil.
100 % pambuk dhe tepër komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Xhup jeshil me kapuc për vogëlushin tuaj”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp