Xhup i kuq për vogëlushët tuaj

2,990 L

Një stil i xhupit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Xhupi me kapuc dhe me astar te zi.
Xhupi i kuq.
100 % pambuk dhe tepër komod.

SKU: ID11022019-XHK-5
Shihni shportën

Pershkrimi

Xhup i kuq për vogëlushët tuaj.
Cmimi: 2990 Lekë.
Një stil i xhupit i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Xhupi me kapuc dhe me astar te zi.
Xhupi i kuq.
100 % pambuk dhe tepër komod.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Xhup i kuq për vogëlushët tuaj”