Xhinse për meshkuj ngjyrë blu e errët

3,490 L

Xhinset e duhura për këtë sezon, trend i kohës.
Xhinse të ngushta.
Firma Levis.
Mbërthimi me kopsa.
Dy xhepa anësore dhe 2 xhepa mbrapa.
Ngjyrë e njëtrajtshme.
Lehtësisht të kombinueshme.

SKU: NK14042020-XHM-2
Fshije opsionin e zgjedhur
Shihni shportën

Pershkrimi

Xhinse për meshkuj ngjyrë blu.
Cmimi: 3490 Lekë.
Masa: 30, 32, 34, 36.
Xhinset e duhura për këtë sezon, trend i kohës.
Xhinse të ngushta.
Firma Levis.
Mbërthimi me kopsa.
Dy xhepa anësore dhe 2 xhepa mbrapa.
Ngjyrë e njëtrajtshme.
Lehtësisht të kombinueshme.

Informacione Shtesë

Masa

30, 32, 34, 36

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Xhinse për meshkuj ngjyrë blu e errët”