Xhel antibakterial me Aloe Vera dhe Vitamine E 500ml

590 L

Nuk irritojne lëkurën e duarve.
Xhel antibakterial me Aloe Verashkatërron 99.9% të baktereve, mikrobeve dhe viruseve.
Duart tuaja do të jenë të pastra dhe të dezinfektuara në 30 sekonda.
Pa parabene dhe hipoalergjenik, i përshtatshëm edhe për lëkurë të ndjeshme.

SKU: FS-03042020-XhD-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Xhel antibakterial me Aloe Vera dhe Vitamine E!
Shishja 500 ml 599 Leke
Xhel antibakterial me Aloe Verashkatërron 99.9% të baktereve, mikrobeve dhe viruseve.
Duart tuaja do të jenë të pastra dhe të dezinfektuara në 30 sekonda.
Pa parabene dhe hipoalergjenik, i përshtatshëm edhe për lëkurë të ndjeshme.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Xhel antibakterial me Aloe Vera dhe Vitamine E 500ml”