Veth me gur dhe me pellush Hand Made

Veth me gur dhe me pellush Hand Made

750 L

Vëth me gurë dhe me pellush të ngjyrave të ndryshme.
Stil për këtë stinë.
Ngjyrën zgjidheni JU.

SKU: GR17122019-DHF-15

Pershkrimi

Vëth me gur dhe me pellush Hand Made.
Cmimi: 750 Leke.
Vëth me gurë dhe me pellush të ngjyrave të ndryshme.
Stil për këtë stinë.
Ngjyrën zgjidheni JU.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Veth me gur dhe me pellush Hand Made”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp