Termometer

6,990 L

Siguron matjen e temperaturës shpejt dhe pa patur kontakt me lëkurën.
Ngjyra e bardhe.

Shihni shportën

Pershkrimi

Termometër i bardhë per matje temperature.
Cmimi: 6990 lekë.
Siguron matjen e temperaturës shpejt dhe pa patur kontakt me lëkurën.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Termometer”