Termometër elektronik Braun

6,990 L

Ofron një matje të shpejtë dhe të rehatshme të temperaturës së trupit.
Matja bëhet pa kontakt të lekurës duke ruajtur higjenën.
Rekomnadohet për çdo moshë.

Shihni shportën

Pershkrimi

Termometër elektronik Braun.
Termometri vjen me çmimin 6990 lekë.
Ofron një matje të shpejtë dhe të rehatshme të temperaturës së trupit.
Matja bëhet pa kontakt të lekurës duke ruajtur higjenën.
Rekomnadohet për çdo moshë.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Termometër elektronik Braun”