Tapeta makine per Smart

Tapeta makine per Smart

2,490 L

Set prej 2 copë tapete me logo Smart.
Te papërshkueshëm nga uji.
Shtresa e poshtme anti rrëshqitje.
Cilësi e lartë dhe rezistente ndaj ujit, vajrave, si dhe ndaj gërvishtjeve.
Ngjyra e zezë i përshtatet interiorit të makinës.
Ky tapet është i përbërë nga tapet i cilësisë së lartë.

SKU: BZ-02052020-AM-6

Pershkrimi

Tapeta makine per Smart.
Set prej 2 copë tapete me logo Smart.
Te papërshkueshëm nga uji.
Shtresa e poshtme anti rrëshqitje.
Cilësi e lartë dhe rezistente ndaj ujit, vajrave, si dhe ndaj gërvishtjeve.
Ngjyra e zezë i përshtatet interiorit të makinës.
Ky tapet është i përbërë nga tapet i cilësisë së lartë.
Vetëm për 2490 Lekë.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Tapeta makine per Smart”

Informacioni i Shitesit

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq