Syze për Femra me skelet të hollë gold, xhama të zinj

Syze për Femra me skelet të hollë gold, xhama të zinj

990 L

Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Skeleti i hollë Gold.
Xhamat e zinj.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode .
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedheje.
Bli secilin model 990 Lekë ose DY copë 1690 Lekë!

SKU: HR09032020-OF-7

Pershkrimi

Syze për Femra me skelet të hollë gold, xhama të zinj.
Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Skeleti i hollë Gold.
Xhamat e zinj.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode .
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedheje.
Bli secilin model 990 Lekë ose DY copë 1690 Lekë!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Syze për Femra me skelet të hollë gold, xhama të zinj”

Ne bashkëpunojmë me më të mirët:

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq