Syze për Femra pa skelet me xham gri

990 L

Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode.
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedhjeje.
Bli secilin model 990!

SKU: HR22062020-SF-8
Shihni shportën

Pershkrimi

Syze për Femra pa skelet me xham gri.
Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode.
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedhjeje.
Bli secilin model 990!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Syze për Femra pa skelet me xham gri”