Syze për Femra me skelet të zi me xham 2 ngjyrësh

Syze për Femra me skelet të zi me xham 2 ngjyrësh

990 L

Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode.
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedhjeje.
Bli secilin model 990 Lekë ose DY copë 1690 Lekë!

SKU: HR09032020-OF-14

Pershkrimi

Syze për Femra me skelet të zi me xham 2 ngjyrësh.
Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode.
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedhjeje.
Bli secilin model 990 Lekë ose DY copë 1690 Lekë!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Syze për Femra me skelet të zi me xham 2 ngjyrësh”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp