Syze për Femra pa skelet, ngjyrë violet, pa skelet

990 L

Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode .
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedheje.
Bli secilin model 990 Lekë ose DY copë 1690 Lekë!

SKU: HR09032020-OF-8
Shihni shportën

Pershkrimi

Syze për Femra pa skelet, ngjyrë violet, pa skelet.
Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode .
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedheje.
Bli secilin model 990 Lekë ose DY copë 1690 Lekë!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Syze për Femra pa skelet, ngjyrë violet, pa skelet”