Syze për Femra me skelet të trashë të zi

Syze për Femra me skelet të trashë të zi

990 L

Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode.
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedhjeje.
Bli secilin model 990 Lekë ose DY copë 1690 Lekë!

SKU: HR09032020-OF-18

Pershkrimi

Syze për Femra me skelet të trashë të zi.
Syzet më trend të momentit dhe më të kërkuarat.
Tendencat 2020!
Prerje stil dhe komode.
Vijnë në ngjyra të ndryshme për mundesi zgjedhjeje.
Bli secilin model 990 Lekë ose DY copë 1690 Lekë!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Syze për Femra me skelet të trashë të zi”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp