Shtresa të padukshme për këmbët

Shtresa të padukshme për këmbët

799 L

Shtresa të padukshme për këmbët.
Mbrojtese nga nxehtesia në plazh, nga demtimi në det, papastëertitë, etj.
Me material ngjitës.
Mbështetësi i këmbëve përdor një ngjitës specifik të certifikuar.
E butë dhe shumë elastike, rezistente ndaj nxehtësisë, i papërshkueshëm nga uji.
Mbroni thembra tuaj nga rëra e nxehtë, por gjithashtu ju lejon të ndjeheni sikur jeni zbathur.
Mund ta përdorni kur notoni,duke ecur në bar, duke bërë stërvitje.
Sigurohuni që këmbët të jenë të pastra dhe të thata para se ta aplikoni.
Masat:
S: 32-35
M: 36-39
L: 40-43
XL: 44-47

SKU: BZ-22042020-AP-12

Pershkrimi

Shtresa të padukshme për këmbët.
Mbrojtese nga nxehtesia në plazh, nga demtimi në det, papastëertitë, etj.
Me material ngjitës.
Mbështetësi i këmbëve përdor një ngjitës specifik të certifikuar.
E butë dhe shumë elastike, rezistente ndaj nxehtësisë, i papërshkueshëm nga uji.
Mbroni thembra tuaj nga rëra e nxehtë, por gjithashtu ju lejon të ndjeheni sikur jeni zbathur.
Mund ta përdorni kur notoni,duke ecur në bar, duke bërë stërvitje.
Sigurohuni që këmbët të jenë të pastra dhe të thata para se ta aplikoni.
Masat:
S: 32-35
M: 36-39
L: 40-43
XL: 44-47
Vetëm Për 799 Lekë.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Shtresa të padukshme për këmbët”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp