Shall vishnjë për femra

1,190 L

Super e butë dhe e ngrohtë.
Ngjyra e shallit vishnjë.
Me thekë në fund.
Masat e shallit përafërsisht. 230 cm x 100 cm.
E bërë nga fije me cilësi të lartë.
Materiali 100% poliakrilik.

SKU: HR10102019SHF-2
Shihni shportën

Pershkrimi

Shall vishnjë për femra.
Cmimi: 1190 Lekë.
Super e butë dhe e ngrohtë.
Ngjyra e shallit vishnjë.
Me thekë në fund.
Masat e shallit përafërsisht. 230 cm x 100 cm.
E bërë nga fije me cilësi të lartë.
Materiali 100% poliakrilik.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Shall vishnjë për femra”