Set aksesoresh në formë ylli për Femra

990 L

Seti permban: Vëth + Varëse.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Rezistente ndaj ujit.
Vëthët pas veshit me kapsa mbrapa.
Varësja me zinxhir.
Forma e vëthëve dhe varëses me yje me gur në mes.
Modele unike.
Të lehta për kombinim, të përshtatshme për të gjitha moshat.

SKU: VE24022020-VF-4
Shihni shportën

Pershkrimi

Set aksesoresh në formë ylli për Femra.
Cmimi i setit: 990 Leke.
Seti permban: Vëth + Varëse.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Rezistente ndaj ujit.
Vëthët pas veshit me kapsa mbrapa.
Varësja me zinxhir.
Forma e vëthëve dhe varëses me yje me gur në mes.
Modele unike.
Të lehta për kombinim, të përshtatshme për të gjitha moshat.

Informacione Shtesë

Masa

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Set aksesoresh në formë ylli për Femra”