Set me formën e lules së fatit për Femra

750 L

Seti permban: Vëth + Varëse.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Rezistente ndaj ujit.
Vëthët pas veshit me kapsa mbrapa.
Varësja me zinxhir.
Forma e vëthëve dhe varëses me lulen e fatit.
Modele unike.
Të lehta për kombinim, të përshtatshme për të gjitha moshat.

SKU: VE24022020-VF-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Set me formën e lules së fatit për Femra
Cmimi i setit: 750 Leke
Seti permban: Vëth + Varëse.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Rezistente ndaj ujit.
Vëthët pas veshit me kapsa mbrapa.
Varësja me zinxhir.
Forma e vëthëve dhe varëses me lulen e fatit.
Modele unike.
Të lehta për kombinim, të përshtatshme për të gjitha moshat.

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Set me formën e lules së fatit për Femra”