Set depilimi

1,290 L

Seti përmban 1 aparat për shkrirjen e dyllit+ 1 dyll depilimi + 100 strisha.
Depilim në kushte shtëpie.
Aparat komod dhe i lektë për përdorim.
Mbajeni lëkuren tuaj të pastër me makinerinë e dyllit.
Eshtë e persosur për shkrirjen e dyllit.
Rimbushet lehtësisht.
Mënyra më e mirë për të hequr qimet tuaja të padëshiruara.

SKU: GR10072020-PK-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Set depilimi.
Cmimi 1290 Lekë.
Seti përmban 1 aparat për shkrirjen e dyllit+ 1 dyll depilimi + 100 strisha.
Depilim në kushte shtëpie.
Aparat komod dhe i lektë për përdorim.
Mbajeni lëkuren tuaj të pastër me makinerinë e dyllit.
Eshtë e persosur për shkrirjen e dyllit.
Rimbushet lehtësisht.
Mënyra më e mirë për të hequr qimet tuaja të padëshiruara.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Set depilimi”