Pupa Plazhi

Pupa Plazhi

1,299 L

Pupa Plazhi.
Material gome që përshtatet lehtësisht me këmbën.
Sipër është me material rrjete për ajrosje.
Këmbët tuaja thahen shpejt dhe ndjehen më të rehatshme.
Materiali i butë i bën këpucët të mos rrëshqasin dhe tju mbrojnë nga shkelja në gur.
Të përkryera për plazh, not, pishinë.
Ideale për të mos ndjerë rerën përveluese të ditëve të nxehta.

SKU: BZ-22042020-AP-2

Pershkrimi

Pupa Plazhi.
Material gome që përshtatet lehtësisht me këmbën.
Sipër është me material rrjete për ajrosje.
Këmbët tuaja thahen shpejt dhe ndjehen më të rehatshme.
Materiali i butë i bën këpucët të mos rrëshqasin dhe tju mbrojnë nga shkelja në gur.
Të përkryera për plazh, not, pishinë.
Ideale për të mos ndjerë rerën përveluese të ditëve të nxehta.
Vetëm Për 1299 Lekë.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pupa Plazhi”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp