Pulovër rozë për femra me vija në mes

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Model shumë i veçantë.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-11122019-PF-3
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër rozë për femra me vija në mes.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Model shumë i veçantë.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër rozë për femra me vija në mes”