Pulovër e zezë për femra

1,690 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-08012020-PF-20
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër e zezë për femra.
Cmimi 1690 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

Informacione Shtesë

Masa

Standart

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër e zezë për femra”