Pulovër pana me temina për femra

Pulovër pana me temina për femra

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Me temina me ngjyra.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-08012020-PF-7

Pershkrimi

Pulovër pana me temina për femra.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Me temina me ngjyra.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

Informacione Shtesë

Masa

Standart

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër pana me temina për femra”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp