Pulovër mustardë për femra me detaje kopsa

1,990 L

Jaka gjysmë golf.
Krahë të gjata.
Me kopsa në formë zemre nga njëra anë.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-08012020-PF-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër mustardë për femra me detaje kopsa.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka gjysmë golf.
Krahë të gjata.
Me kopsa në formë zemre nga njëra anë.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër mustardë për femra me detaje kopsa”