Pulovër gri për femra me punim

Pulovër gri për femra me punim

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Me punim përpara dhe te krahët.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-11122019-PF-8

Pershkrimi

Pulovër gri për femra me punim.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Me punim përpara dhe te krahët.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër gri për femra me punim”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp