Pulovër e zezë për femra me detaje një lule

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Përpara ka të punuar një lule me temina..
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-08012020-PF-3
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër e zezë për femra me detaje një lule.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Përpara ka të punuar një lule me temina..
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër e zezë për femra me detaje një lule”