Pulovër e verdhë për femra me print Hey

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Përpara me Shkrim Hey dhe temina.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-14112019-PF-14
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër e verdhë për femra me print Hey.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Përpara me Shkrim Hey dhe temina.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër e verdhë për femra me print Hey”