Pulovër e bardhë me temina për femra

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Me temina me ngjyra.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komod

SKU: AL-08012020-PF-6
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër e bardhë me temina për femra.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Me temina me ngjyra.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër e bardhë me temina për femra”