Pulovër e bardhë për femra me topa të vegjël

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Model shumë i veçantë.
Me butona të vegjel gri përpara.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-14112019-PF-30
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër e bardhë për femra me topa të vegjël.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Model shumë i veçantë.
Me butona të vegjel gri përpara.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër e bardhë për femra me topa të vegjël”