Pulovër bojqielli për femra me print degë

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Përpara me degë shumëngjyrëshe.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-14112019-PF-12
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër bojqielli për femra me print degë.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Përpara me degë shumëngjyrëshe.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër bojqielli për femra me print degë”