Pulovër blu për femra e punuar

1,990 L

Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Me punim përpara dhe në krahë.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-08012020-PF-5
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër blu për femra e punuar.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka rrumbullake.
Krahë të gjata.
Me punim përpara dhe në krahë.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
E ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër blu për femra e punuar”