Pulovër gjysmë golf ulliri për femra

1,990 L

Jaka gjysmë golf.
Krahë të gjata.
Përpara me temina dhe pak e çarë te jaka.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

SKU: AL-14112019-PF-15
Shihni shportën

Pershkrimi

Pulovër gjysmë golf ulliri për femra.
Cmimi 1990 Lekë.
Masat Standarte prshtatet me S M L.
Jaka gjysmë golf.
Krahë të gjata.
Përpara me temina dhe pak e çarë te jaka.
Model i thjeshtë.
Material akrelik.
Me push e ngrohtë dhe komode.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pulovër gjysmë golf ulliri për femra”