Forma jote e re make up-it nga produktet farmasi

Forma jote e re make up-it nga produktet farmasi

959 L

Produkte kozmetike nga Farmasi.
Maskare 11 ml – 959 Lekë.
Ngjyre për buzë dhe faqe 6 ml – 599 Lekë.
Spraj 115 ml – 479 Leke
Super cilësore.
Produkte multifunksionale.
Ndihuni natyrale.

SKU: FA21022020-PK-7

Pershkrimi

Forma jote e re make up-it nga produktet farmasi.
Produkte kozmetike nga Farmasi.
Maskare 11 ml – 959 Lekë.
Ngjyre për buzë dhe faqe 6 ml – 599 Lekë.
Spraj 115 ml – 479 Leke
Super cilësore.
Produkte multifunksionale.
Ndihuni natyrale.

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Forma jote e re make up-it nga produktet farmasi”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp