Pandofla gri me detaje një flutur pellushi për Fëmijë

Pandofla gri me detaje një flutur pellushi për Fëmijë

990 L

Një stil i pandoflave i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Ngjyrë gri me vija të kuqe blu dhe të bardha.
Me dizajn me nje flutur.
Lloji i materialit:
Pjesa e sipërme: Tekstil.
Pjesa e poshtme: Pvc.

SKU: HR12112019-PF-4
Fshije opsionin e zgjedhur

Pershkrimi

Pandofla gri me detaje një flutur pellushi për Fëmijë.
Cmimi: 990 Lekë.
Masa: 30, 31, 32, 33, 34, 35.
Një stil i pandoflave i adhurueshëm për fëmijet tuaj.
Një stil që i reziston tendencave.
Të ngrohta për vogelushet.
Ngjyrë gri me vija të kuqe blu dhe të bardha.
Me dizajn me nje flutur.
Lloji i materialit:
Pjesa e sipërme: Tekstil.
Pjesa e poshtme: Pvc.

Informacione Shtesë

masa

30, 31, 32, 33, 34, 35

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Pandofla gri me detaje një flutur pellushi për Fëmijë”

Ju sapo shtuat këtë produkt në Shportën tuaj.:

sq
sq
× WhatsApp