SUPER

Ora Longbo me zinxhir për Meshkuj

2,490 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e zinxhirit metalixato.
Fusha me logo Longbo.
Ngjyra e fushës blu.
Fusha pa numra.
Fusha e rrethuar me metal Gold.
Fusha me butona anash.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

SKU: FI09022020-OM-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora Longbo me zinxhir për Meshkuj.
Cmimi 2490 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e zinxhirit metalixato.
Fusha me logo Longbo.
Ngjyra e fushës blu.
Fusha pa numra.
Fusha e rrethuar me metal Gold.
Fusha me butona anash.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale që mund t’ia bëni vetes dhe njerëzve tuaj të dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora Longbo me zinxhir për Meshkuj”