Ora për Meshkuj, rripi ngjyrë kafe, fusha e bardhë

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e rripit kafe.
Ngjyra e fushës e bardhë.
Fusha pa numra.
Fusha e rrethuar me gold.
Modele unike.

SKU: VE24022020-OM-13
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Meshkuj, rripi ngjyrë kaf, fusha e bardhë.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e rripit kafe.
Ngjyra e fushës e bardhë.
Fusha pa numra.
Fusha e rrethuar me gold.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Meshkuj, rripi ngjyrë kafe, fusha e bardhë”