Ora për Meshkuj, rripi i kuq i trashë, fusha vishnjë

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Rezistente ndaj ujit.
Ngjyra e rripit i kuq.
Fusha me dizenjo.
Ngjyra e fushës e vishnjë.
Fusha pa numra.
Fusha e rrethuar me kaucuk të zi.
Modele unike.

SKU: VE24022020-OM-10
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Meshkuj, rripi i kuq i trashë, fusha me dy ngjyra.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Rezistente ndaj ujit.
Ngjyra e rripit i kuq.
Fusha me dizenjo.
Ngjyra e fushës e vishnjë.
Fusha pa numra.
Fusha e rrethuar me kaucuk të zi.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Meshkuj, rripi i kuq i trashë, fusha vishnjë”