Ora për Meshkuj, zinxhiri kombinim gold me të zi

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Rezistente ndaj ujit.
Ngjyra e zinxhirit kombinim gold me të zi.
Fusha me dizenjo.
Ngjyra e fushës e bardhë me vija.
Fusha pa numra.
Fusha e rrethuar me metal Gold.
Modele unike.

SKU: VE24022020-OM-8
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Meshkuj, zinxhiri kombinim gold me të zi.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Rezistente ndaj ujit.
Ngjyra e zinxhirit kombinim gold me të zi.
Fusha me dizenjo.
Ngjyra e fushës e bardhë me vija.
Fusha pa numra.
Fusha e rrethuar me metal Gold.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Meshkuj, zinxhiri kombinim gold me të zi”