Ora për Femra, zinxhiri bezhë, fusha me dizenjo lule

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e zinxhirit bezhë.
Fusha bezhë.
Fusha me dizenjo lule.
Modele unike.

SKU: VE24022020-OF-5
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Femra, zinxhiri bezhë, fusha me dizenjo lule
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e zinxhirit bezhë.
Fusha bezhë.
Fusha me dizenjo lule.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra, zinxhiri bezhë, fusha me dizenjo lule”