Ora për Femra me zinxhir gri, fusha e bardhë

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Zinxhiri ngjyrë Gri.
Forma rrumbullake.
Fusha e bardhë.
Fusha me numra.
Fusha e rrethuar me gurë.
Modele unike.

SKU: FI09032020-OF-5
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Femra me zinxhir gri, fusha e bardhë.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Zinxhiri ngjyrë Gri.
Forma rrumbullake.
Fusha e bardhë.
Fusha me numra.
Fusha e rrethuar me gurë.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirjes!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra me zinxhir gri, fusha e bardhë”