Ora për Femra me zinxhir ngjyrë Gold dhe të bardhë

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Zinxhiri ngjyrë Gold.
Forma rrumbullake.
Fusha e bardhë.
Modele unike.

SKU: FI09032020-OF-4
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Femra me zinxhir ngjyrë Gold dhe të bardhë.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Zinxhiri ngjyrë Gold.
Forma rrumbullake.
Fusha e bardhë.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirjes!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra me zinxhir ngjyrë Gold dhe të bardhë”