Ora për Femra me zinxhir gri, fusha e bardhë, Komode

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Zinxhiri ngjyrë gri.
Fusha e bardhë.
Fusha me numra.
Modele unike.

SKU: FI09032020-OF-3
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Femra me zinxhir gri, fusha e bardhë.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Zinxhiri ngjyrë gri.
Fusha e bardhë.
Fusha me numra.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra me zinxhir gri, fusha e bardhë, Komode”