Ora për Femra me rrip rozë, fusha Gold

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Rripi ngjyrë rozë.
Fusha Gold.
Fusha me dizenjo.
Fusha me numra.
Modele unike.

SKU: FI09032020-OF-1
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Femra me rrip rozë, fusha Gold.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Rripi ngjyrë rozë.
Fusha Gold.
Fusha me dizenjo.
Fusha me numra.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra me rrip rozë, fusha Gold”