Ora për Femra, Rripi ngjyrë bojeqielli, Trend i Kohes

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e rripit bojeqielli.
Fusha Gold.
Fusha me dizenjo.
Fusha pa numra.
Modele unike.

SKU: VE24022020-OF-12
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Femra, Rripi ngjyrë bojeqielli.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e rripit bojeqielli.
Fusha Gold.
Fusha me dizenjo.
Fusha pa numra.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra, Rripi ngjyrë bojeqielli, Trend i Kohes”