Ora për Femra, rrip zinxhir, fusha e bardhë me të zezë

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Tipi i rripit Zinxhir.
Ngjyra e rripit gri.
Fusha e bardhë me të zezë.
Fusha me dizenjo.
Fusha pa numra.
Modele unike.

SKU: VE24022020-OF-15
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Femra, rrip zinxhir, fusha e bardhë me të zezë.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Tipi i rripit Zinxhir.
Ngjyra e rripit gri.
Fusha e bardhë me të zezë.
Fusha me dizenjo.
Fusha pa numra.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra, rrip zinxhir, fusha e bardhë me të zezë”