Ora për Femra, rripi lejla, fusha me numra romakë

990 L

Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e rripit lejla.
Fusha lejla.
Fusha me numra romakë.
Fusha me dizenjo.
Modele unike.

SKU: VE24022020-OF-24
Shihni shportën

Pershkrimi

Ora për Femra, rripi bojëqielli, fusha me numra romakë.
Cmimi 990 Lekë.
Rezistente ndaj nxirrjes!
Ngjyra e rripit lejla.
Fusha lejla.
Fusha me numra romakë.
Fusha me dizenjo.
Modele unike.

Ora është një aksesor i nevojshëm për tu vendosur si në përditshmëri ashtu edhe në raste të veçanta.
Është një dhurate ideale qe mund t’ia beni vetes dhe njerezve tuaj te dashur.
Modele unike dhe rezistente ndaj nxirrjes!

Informacione Shtesë

masat

S, M, L

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ora për Femra, rripi lejla, fusha me numra romakë”