Ndricues Portabel

2,490 L

Butoni i ndezjes dhe fikjes me touch.
E pershtatshme per tu marre kudo me vete.
Ngjyra e bardhe.
Llamba Led mbron shikimin tuaj.
E pershtatshme per tryezen e punes dhe prane shtratit gjate leximit te librit.

Shihni shportën

Pershkrimi

Ndricues Portabel.
Cmimi:2490 Leke.
Butoni i ndezjes dhe fikjes me touch.
E pershtatshme per tu marre kudo me vete.
Ngjyra e bardhe.
Llamba Led mbron shikimin tuaj.
E pershtatshme per tryezen e punes dhe prane shtratit gjate leximit te librit.

Pershtypjet

Ende nuk ka pershtypje.


Lini përshtypjen tuaj “Ndricues Portabel”